Bine ai venit

În magazinul meu veți găsi cadouri unice, lucrate cu mult drag si grijă. Pentru comandarea unui număr mai mare de articole decât cel afișat în magazin prețul este negociabil. Majoritatea produselor afișate pot fi făcute și pe comandă. Orice idee/solicitare (temă) poate fi realizată la cerere.

Date de contact: 

tel: 0751 135 543

email: art.lumi@yahoo.com

web:  www.artlumi.ro

facebook: http://www.facebook.com/ArtLumi

 

Modalități de plată:

1. în sistem ramburs, adică plătiți in momentul primirii coletului
2. prin transfer bancar sau depunere de numerar direct în cont

Vă rugăm sa specificați în comandă modalitatea de plată pentru a vă putea trimite codul IBAN în cazul plății prin bancă.

Livrare

Livrare personală în București (taxa de livrare 0 lei)
Livrare prin posta in Bucuresti (taxa de livrare 6 lei)

Fotografiile prezente în magazin pentru fiecare produs sunt explicite si prezintă atât în ansamblu cât și în detaliu toate elementele componente, respectiv dimensiunile acestora.

Produsele pot avea mici diferente de culoare datorită tipului de monitor sau a pozelor ( de aceea este foarte important să citiți descrierea fiecarui articol).

Restituiri și schimburi

Politica de returmare a produselor

Cumpărătorul are dreptul sa returneze produsele cumpărate in termen de 5 zile lucrătoare de la primirea acestora, fara penalități. Produsele trebuie returnate în ambalajul original, fără a fi deteriorate, împreuna cu talonul de retur sau cu o copie xerox dupa factură, pe adresa indicată de noi în acest scop. Returul se face prin colet poștal cu confirmare de primire.
Cheltuielile cu returnarea produselor vor fi suportate de către cumpărător. Contravaloarea produselor returnate o veți primi in termen de maxim 30 de zile, prin mandat poștal. Nu se acceptă returnarea produselor cu ramburs.